Lessen

Vind hier de informatie over de les die jij zoekt. 

Zangles

Iedereen kan zingen (ik hoor je al denken, ja ja)! Maar, ja, ik ben daarvan overtuigd. Iedereen heeft een set stembanden en die kun je trainen. Met de juiste tools en mijn ervaring met onder andere de CVT (Catherine Sadolin Vocal Technique, zoek maar eens op!) methode kunnen we aan jouw stem werken. Of je nu net begint, of dat je al even bezig bent, maar meer techniek nodig hebt. We gaan samen zoeken naar jouw geluid en naar een repertoire wat bij je past. In de les werken we aan je houding, ademhaling, bereik, gehoor, klankkleur, frasering, uitspraak en ook aan je voordracht. Het hele plaatje dus! Ik maak oefeningen op maat, zodat je zoveel mogelijk uit je lessen kunt halen. Ook leer ik je zingen met een microfoon, iets wat ontzettend leuk is.

Bekijk tarieven >

Meld je aan >

Bandles

Spelen in een band is het leukste wat er is! Maar hoe zorg je dat het puzzeltje goed in elkaar valt? Wat is de functie van een goede ritme sectie? Hoe begeleid je de zanger? Wat is dynamiek? Hoe zet je jezelf in de markt? Hoe stel je het geluid af om lekker te kunnen repeteren? Leren naar elkaar te luisteren, zodat je samen het liedje kunt neerzetten zoals je hebt bedacht. Wat te doen bij optredens en hoe kom je aan optredens? Of is je band nog niet compleet en zoek je muzikanten? Je wilt eigen werk spelen? Met dit alles kan ik je helpen!

Bekijk tarieven >

Meld je aan >

Drumles

bart drumles AME

Sinds kort heeft AME ook drumles aan het aanbod toegevoegd! Niemand minder dan Bart Hoogvliet, ook wel ‘Bart Highfly’, is er om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Of het nu gaat om techniek, lezen, sound maken, Bart is je man. Hij studeerde aan de Zadkine Popacademy en is op dit moment furore aan het maken met de bands JC Thomaz & The Missing Slippers, Smudged en Knife Massage.

Bekijk tarieven >

Meld je aan >

songwriting

Je maakt stukjes tekst of een akkoordenschema. Maar wat nu? Wat zijn fijne tips en tricks om je liedje spannender te maken? Ook als je nog nooit geschreven hebt en niet zo goed bent met een instrument kunnen we gewoon aan de slag. Aan het einde van een cursus nemen we een demo van jouw liedje op!

Bekijk tarieven >

Meld je aan >

theorieles

Toonladders? Ritmiek? Solfège? Klinkt dit alles voor jou als een stoffig geheel? Theorie kan je helpen om muziek echt te begrijpen en om je muziek sneller op te kunnen schrijven. Je gaat hierdoor beter luisteren. Theorie is niet saai, theorie is hartstikke handig! Ook kunnen we je helpen met je voorbereiding voor een auditietest.

Bekijk tarieven >

Meld je aan >

vox fix

Heb je moeite met vrij praten of zingen? Voel je een blokkade? Doet je keel pijn? Of ben je weleens hees? Vaak is dit te verhelpen door zang/stem oefeningen te doen. Het kan zijn dat je hulp nodig hebt van een logopedist of een KNO-arts. AME werkt nauw samen met Bregje Lacourt, specialist in stemproblemen, om aan de slag te gaan met jouw stemherstel. Tevens werken wij met LAX VOX, ‘bubbelen’, dit is een methode voor het ontspannen van je strottenhoofd. Wij maken je wegwijs. Bij AME zijn deze ‘buisjes’ altijd verkrijgbaar. Je hoeft je niet te schamen wanneer je stem niet doet wat je wilt, wij kunnen je helpen! 

Bekijk tarieven >

Meld je aan >

Workshops

Agenda 2021

We staan te trappelen om binnenkort de workshops bekend te maken!

Vorig jaar was er de Oordoppendag ism Earproof!
Check de insta voor een sfeerimpressie van deze heerlijke dag! 

Op het menu zou verder kunnen komen:
AME <3 LOUD // WORKSHOP ‘GRUNTEN’ DOOR DANIEL DE JONGH (oa Textures)
Dit vocaal beest komt de fijne kneepjes van de heavy vocals uitleggen.

AME <3 VOX // WORKSHOP STEMHYGIENE
Hoe warm ik mijn stem goed op? Wat kan ik eten of drinken? Hoe onderhoud ik mijn stem?

Wat is stemonderhoud en waar is dit goed voor?

AME <3 KARAOKE // WORKSHOP ‘Hoe KARA-ik–OKE?!!!
Karaoke tips & tricks om ultiem te shinen voor je familie en vrienden! 

 

Bel mail app

(+31) 6 22020864

annika@amerotterdam.nl

 

© 2021 AME Rotterdam

adres

Coolhaven Collective

Coolhaven 558

3024 AR Rotterdam

(metrostation Coolhaven)