Lessen

Vind hier de informatie over de les die jij zoekt. 

Zangles

Iedereen kan zingen (ik hoor je al denken, ja ja)! Maar, ja, ik ben daarvan overtuigd. Iedereen heeft een set stembanden en die kun je trainen. Met de juiste tools en mijn ervaring met onder andere de CVT (Catherine Sadolin Vocal Technique, zoek maar eens op!) methode kunnen we aan jouw stem werken. Of je nu net begint, of dat je al even bezig bent, maar meer techniek nodig hebt. We gaan samen zoeken naar jouw geluid en naar een repertoire wat bij je past. In de les werken we aan je houding, ademhaling, bereik, gehoor, klankkleur, frasering, uitspraak en ook aan je voordracht. Het hele plaatje dus! Ik maak oefeningen op maat, zodat je zoveel mogelijk uit je lessen kunt halen. Ook leer ik je zingen met een microfoon, iets wat ontzettend leuk is.

Bekijk tarieven >

Boeken >

Bandles

Spelen in een band is het leukste wat er is! Maar hoe zorg je dat het puzzeltje goed in elkaar valt? Wat is de functie van een goede ritme sectie? Hoe begeleid je de zanger? Wat is dynamiek? Hoe zet je jezelf in de markt? Hoe stel je het geluid af om lekker te kunnen repeteren? Leren naar elkaar te luisteren, zodat je samen het liedje kunt neerzetten zoals je hebt bedacht. Wat te doen bij optredens en hoe kom je aan optredens? Of is je band nog niet compleet en zoek je muzikanten? Je wilt eigen werk spelen? Met dit alles kan ik je helpen!

songwriting

Je maakt stukjes tekst of een akkoordenschema. Maar wat nu? Wat zijn fijne tips en tricks om je liedje spannender te maken? Ook als je nog nooit geschreven hebt en niet zo goed bent met een instrument kunnen we gewoon aan de slag. Aan het einde van een cursus nemen we een demo van jouw liedje op!

theorieles

Toonladders? Ritmiek? Solfège? Klinkt dit alles voor jou als een stoffig geheel? Theorie kan je helpen om muziek echt te begrijpen en om je muziek sneller op te kunnen schrijven. Je gaat hierdoor beter luisteren. Theorie is niet saai, theorie is hartstikke handig! Ook kunnen we je helpen met je voorbereiding voor een auditietest.

vox fix

Heb je moeite met vrij praten of zingen? Voel je een blokkade? Doet je keel pijn? Of ben je weleens hees? Vaak is dit te verhelpen door zang/stem oefeningen te doen. Het kan zijn dat je hulp nodig hebt van een logopedist of een KNO-arts.  Tevens werken wij met LAX VOX, ‘bubbelen’, dit is een methode voor het ontspannen van je strottenhoofd. Wij maken je wegwijs. Bij AME zijn deze ‘buisjes’ altijd verkrijgbaar. Je hoeft je niet te schamen wanneer je stem niet doet wat je wilt, wij kunnen je helpen!

Workshops

Agenda 2024
Medio juli 2024 komt er weer een AME live! 

Agenda 2023
Donderdag  23 november 2023 was er de AME karaoke avond.
We hebben de stembandjes lekker losgegooid in de Postbank! 

Woensdag 6 september was er weer een oordoppendag.
Earproof kwam weer. Check de insta voor een sfeerimpressie.

Op het menu zou verder kunnen komen:
AME <3 LOUD // WORKSHOP ‘GRUNTEN’ DOOR DANIEL DE JONGH (oa Textures)
Dit vocaal beest komt de fijne kneepjes van de heavy vocals uitleggen.

AME <3 VOX // WORKSHOP STEMHYGIENE
Hoe warm ik mijn stem goed op? Wat kan ik eten of drinken? Hoe onderhoud ik mijn stem?

Wat is stemonderhoud en waar is dit goed voor?

AME <3 KARAOKE // WORKSHOP ‘Hoe KARA-ik–OKE?!!!
Karaoke tips & tricks om ultiem te shinen voor je familie en vrienden! 

 

Bel mail app

(+31) 6 22020864

annika@amerotterdam.nl

 

© 2023 AME Rotterdam

adres

Coolhaven Collective

Coolhaven 558

3024 AR Rotterdam

(metrostation Coolhaven)